Τα προϊόντα που πωλούνται μέσω του Fairyland Moschato αποστέλλονται σε Ελλάδα και Κύπρο. Για τις παραγγελίες εντός Ελλάδος χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες των ΕΛΤΑ Courier, ενώ για τις αποστολές σε Κύπρο χρησιμοποιούμε τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Η χρέωση αποστολής εντός Αττικής είναι 2,50 ευρώ. Εάν υπάρχει αντικαταβολή και το προϊόν δεν είναι προπληρωμένο με τραπεζικό έμβασμα ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα, τότε χρεώνεστε επιπλέον 2,50 ευρώ.

Η χρέωση αποστολής στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι 3,50 ευρώ και 2,50 ευρώ η αντικαταβολή.

Σας τονίζουμε ότι εάν έχετε πληρώσει το προϊόν με τραπεζικό έμβασμα ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα τότε δεν πληρώνετε της αντικαταβολή.

Η αποστολή των προϊόντων στην Κύπρο, έχει χρέωση αναλόγως το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας.

Οι αποστολές στην Κύπρο πάντα προπληρώνονται και δεν υπάρχει αντικαταβολή.

Τονίζουμε πως η τραπεζική κατάθεση προηγείται της αποστολής της παραγγελίας, και αν θέλετε να επισπεύσετε την αποστολή της, καλό θα ήταν να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή μέσω email πως έχετε κάνει την κατάθεση καθώς και ποια τράπεζα επιλέξατε.

Άρνηση Παραλαβής Παραγγελίας

Σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία, σας αποσταλεί και για προσωπικούς σας λόγους αρνηθείτε να την παραλάβετε κατά τη στιγμή της παράδοσης, τότε επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τα μεταφορικά έξοδα τα οποία είναι:

για αποστολές που έγιναν εντός Αττικής 5,00€ (2,50€ για την αποστολή της παραγγελίας από εμάς προς εσάς και 2,50€ για την επιστροφή της παραγγελίας από εσάς προς εμάς).
για αποστολές που έγιναν εκτός Αττικής 7,00€ (3,50€ για την αποστολή της παραγγελίας από εμάς προς εσάς και 3,50€ για την επιστροφή της παραγγελίας από εσάς προς εμάς).

Σε αντίθετη περίπτωση, που δεν υπάρξει ανταπόκριση από τη μεριά σας, η εταιρεία μας επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της.

Σημείωση: Στην περίπτωση που κάποιος πελάτης έχει ήδη αρνηθεί 1 φορά την παραλαβή κάποιας παραγγελίας του και στο μέλλον επιθυμεί να παραγγείλει εκ νέου από το κατάστημά μας, οι επιτρεπτές μέθοδοι πληρωμής είναι: η τραπεζική κατάθεση, η πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας και το PayPal. Η μέθοδος πληρωμής μέσω αντικαταβολής σε αυτή την περίπτωση δηλαδή, δεν είναι δυνατή.