Εξυπηρέτηση Πελατών: info@FairylandMoschato.gr +30 210 4829116
greek

Πολιτική Επιστροφών

Μπορείς να επιστρέψεις τα προϊόντα που αγοράζεις από το ηλεκτρονικό κατάστημα εντός 14 ημερών από την παραλαβή υπό την προϋπόθεση ότι η συσκευασία και το προϊόν είναι άθικτα, η εργοστασιακή συσκευασία δεν έχει ανοιχθεί και το προϊόν δεν είναι χρησιμοποιημένο.

Σημειώνεται επίσης ότι τα έξοδα αποστολής πριν και μετά την επιστροφή επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση που δεν θα πληρούνται οι παραπάνω όροι οι επιστροφές δεν θα γίνονται δεκτές.

Για την επιστροφή των προϊόντων συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα επιστροφής προϊόντων.
https://fairylandmoschato.gr/index.php?route=account/return/insert

Τα προϊόντα επιστρέφονται με έξοδα του πελάτη ή προσκομίζονται από τον ίδιο τον πελάτη στη διεύθυνση:

Μακρυγιάννη 137, (έναντι Σταθμού ΗΣΑΠ), Μοσχάτο, 18345.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση για online παραγγελίες μπορείς πριν από την επιστροφή των προϊόντων να επικοινωνείς με το κατάστημα Fairyland Moschato στο 210 4829116.

Σημειώνεται ότι αλλαγή πραγματοποιείται μετά τον έλεγχο και την επιβεβαίωση ελαττώματος από την αντίστοιχη επίσημη αντιπροσωπεία.

Σε περίπτωση πληρωμής μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή αντικαταβολής τα χρήματα πιστώνονται στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή σας επιστρέφονται με μετρητά κατά την επιστροφή του προϊόντος.

Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό και δεν μπορεί να αντικατασταθεί από το ίδιο ή κάποιο άλλο από το eshop μας.

Copyright © Fairyland Moschato - Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα | Website by Avenew Communications